kennismaken met iaido en kendo

Er is geen maximale leeftijd voor het beoefenen van iaido en/of kendo. Bij Yushinkan accepteren we budoka vanaf 16 jaar. Iaido kan ook interessant zijn als tweede discipline voor hoger gegradueerde budoka uit andere disciplines, zoals karatedo, judo, jujitsu, aikido en natuurlijk kendo en jodo. Soms is een bredere orientatie voor hen zelfs verplicht.

U kunt altijd vrijblijvend een keer komen kijken. Neem hiervoor even contact met ons op, zodat wij weten dat u komt.

Kennismakingscursus iaido:

De volgende kennismakingscursus begint op dinsdag 4 februari.

DE IAIDOCURSUS IS VOL

De cursus begint met een kennismakingsles, na deze kennismakingsles volgen nog 10 lessen. Deze lessen zijn elke dinsdag van 20:00 tot 21:00. Tijdens de laatste les laat u de dojo zien wat u heeft geleerd met een demonstratie. Vanaf dan kunt u meetrainen met de groep.
De kosten voor de cursus zijn €100, u krijgt hierbij een bokken (houten oefenzwaard) welke u mag houden na de cursus.
Voor extra informatie mail naar info@yushinkan.com of bel naar
06 51 40 64 10.

Kennismaking met kendo

De volgende kennismakingscursus begint op dinsdag 4 februari.
DE KENDOCURSUS IS VOL

De cursus begint met een kennismakingsles, na deze kennismakingsles volgen nog 10 lessen. Deze lessen zijn elke dinsdag van 18:50 tot 19:50. Tijdens de laatste les geeft u een demonstratie. Vanaf dan kunt u meetrainen met de groep.
De kosten voor de cursus zijn €100, u krijgt hierbij een shinai welke u mag houden na de cursus.
Voor extra informatie mail naar info@yushinkan.com of bel naar
06 51 40 64 10.

Combineer de 2 cursussen

BEIDE CURSUSSEN ZIJN VOL!

U kunt de twee bovenstaande cursussen ook combineren, de tijdens sluiten mooi op elkaar aan. Zo wordt u in korte tijd geïntroduceerd tot twee Japanse budo! In Japan worden iaido en kendo beschreven als 'twee vleugels van dezelfde vogel'. Hiermee wordt bedoeld dat ze elkaar erg goed aanvullen.
Daarbij krijgt u een flinke korten als u beide cursussen tegelijk volgt. De losse cursussen zijn €100, als u ze combineert is het totaal €120 (inclusief bokken én shinai).


Foto: J. van Nispen

Yokemi.